Mullan, murskeen, hiekan ja soran kuljetus luotettavasti Kangasniemellä

Kaikki yhteystietomme

Autoyhtymä Arkko Ky myy korkealaatuista maa-ainesta Kangasniemellä sijaitsevista maavarannoistamme. Seulomme sinulle tasalaatuisen soran haluamaasi kokoon. Tämän lisäksi saat meiltä mullan, murskeen, hiekan ja soran kuljetukset luotettavasti perille saakka. Yrityksemme toteuttaa maansiirtotöiden ohella teiden lanaukset vahvalla ammattitaidolla.

Kun tarvitset luotettavaa maa-aineksen toimittajaa, valitse Autoyhtymä Arkon palvelut. Kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan juuri oikeat maa-ainekset kohteeseesi. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Murske

Erilaiset murskeet ovat tuotteita, jotka valmistetaan murskaamalla joko keinotekoista tai luonnon kiviainesta. Ne jaotellaan eri lajeihin raaka-aineen ja raekoon perusteella, jotka määrittelevät murskeen ominaisuudet. 


Hienoimmat murskeet sopivat hyvin teille ja pihoille pintamateriaaleiksi, koska niillä saa aikaan tasaisen pinnan, kun taas karkeammat murskeet ovat sopivia esimerkiksi teiden rakennekerroksiin. Saat meiltä kattavan valikoiman erilaisia murskeita ja myös kivituhkaa sekä sepeliä.

Sora

Sora on kivennäismaalaji. Se on hiekan ja kiven sekoitus, minkä ansiosta sora päästää veden hyvin läpi. Soraakin voidaan murskeen tavoin valmistaa asiakkaan toiveiden mukaan eri raekokoluokissa, joista löytyy sopiva vaihtoehto esimerkiksi pintamateriaaliksi tai rakennekerroksiin.

Multa

Saat meiltä tarvitsemasi määrän laadukasta ja ravinnerikasta multaa, joka sopii käytettäväksi kaikenlaisille kohteille pienistä kasvimaista aina isompiin pihamaihin. Myymämme ja toimittamamme multa antaa hyvän kasvupohjan kaikenlaisiin istutuksiin.

Hiekka

Autoyhtymä Arkko toimittaa ja myy myös monenlaista hiekkaa, kuten hiekoitushiekkaa sekä rantahiekkaa. Hiekkaa voidaan käyttää myös erilaisissa rakennushankkeissa, esimerkiksi perustuksissa sekä putkien ja kaapelien ympäryksissä.

Teiden lanaukset alaterällä

Syksyisin tiekuntien tärkeimpiin töihin kuuluvat teiden lanaus ja lisämurskeen ajo. Saat meiltä tehokkaat lanaukset kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme tiekuntien lisäksi myös yksityisiä teiden omistajia.


Tien käytön laatu sekä tien lanausta edeltävä kunto vaikuttavat murskeen valintaan ja sitä kautta myös kokonaiskustannuksiin. Tienhoidosta kannattaakin pitää säännöllisesti huolta, sillä tasaisin väliajoin tehty huolto tulee usein halvemmaksi kuin suuremmat korjaustoimenpiteet.


Teemme lanaukset alaterällä, mikä on erilainen ja tehokas tapa toteuttaa lanaukset. Ota yhteyttä ja me kerromme mielellämme lisää!